ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Русенка написа текста на песента „Изчезни” на Руслан Мъйнов /ВИДЕО/

Лайфстайл
27.02.2018  |  18:48
4 334
Култовото парче ще прозвучи утре вечер в „Комиците и приятели” по БТВ. Вижте коя е талантливата авторка и чуйте песента!

 „Изчезни,

направо с кеф те блокирам!

Клик „Дилийт” -

и спирам да се нервирам!

Моят свят

от теб е вече далече,

изчезни! Сега!!!”

 

Това е припевът на най-новата песен на Руслан Мъйнов, която се очаква да се превърне в новия хит  в You tube и социалните мрежи. Песента - съвместен проект на актьора и етноджаз формацията „Виво Монтана” по музика на Пламен Крумов и аранжимент на Васил Иванов – Декстър, ще прозвучи утре вечер, сряда, при старта на новия сезон на „Комиците и приятели” от 22.00 по БТВ. Текстът е дело на русенката Владимира Велинова, кадър на русенския вестник „Бряг” от почти две десетилетия. Макар и далеч от тийнейджърската възраст, русенската журналистка умело е напипала пулса на обсесивната връзка между интернет и живота на съвременния човек. В неподражаемия си тъжно-ироничен стил е написала интелигентен текст, който да се излива от душата не само на талантливия Руслан Мъйнов, но и на всеки от нас – млад и вече не толкова млад. Самият Руслан, с когото я свързва дългогодишна творческа връзка, една вечер й изпратил музиката и й поръчал да напише закачлив текст, ориентиран към младата аудитория. Никакви други указания. ”Трудно и мъчително стигнах до идеята, но изведнъж една нощ нещото ми хрумна – станах и го написах върху музиката за минути”, разказа за „Бряг” Владимира.

Като интересен  и автентичен текстописец, Велинова отдавна е известна и в попфолк гилдията. Песни по нейни текстове са записвали певците Орхан Мурад, Славка Калчева и др.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design