ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Русенки сред най-точните МВР-стрелци с пистолет /Снимки/

Общество
22.12.2017  |  15:11
1 655
Людмила Пенева и Венета Сорева завоюваха второто място при жените, комплексно отборът на ОДМВР – Русе зае 6-о място от 22 тима в коледния турнир „Купа България“
Людмила Пенева и Венета Сорева  мвр Русе

 

Русенките Людмила Пенева и Венета Сорева завоюваха второто място в отборната надпревара при жените на републиканския турнир “Купа България” по стрелба с пистолет за служители на МВР. В комплексното класиране отборът на ОДМВР – Русе се нареди на 6-та позиция в съревнованието между 22 отбора. Участваха над 120 състезатели.

 

Русе се представи с отбор от 5-има състезатели: Людмила Пенева, Венета Сорева, Румен Георгиев, Пламен Пенчев и Пламен Стоилов. Състезанието се  проведе от 19 до 22 декември в Смолян и е част от спортния календар за 2017 г. на Спортна асоциация - МВР.

 

Републиканският преглед за служители на МВР е организиран за осма поредна година от Спортната асоциация на МВР – отдел “Център по бойна подготовка и спорт” към Академията на МВР и Спорен клуб “166” – Смолян.

 

Спортната асоциация на МВР е основана на 14 август 1990 година в София. В нея членуват над 52 клуба. Асоциацията развива и провежда републикански прегледи и първенства по стрелба, джудо, джу-джуцо, карате, кик-бокс, полицейска лична защита, ски-алпийски дисциплини и биатлон, ориентиране, футбол, волейбол, баскетбол, тенис, турнири по таекуондо, тенис на маса, воден слалом, колoтуризъм, кросове и други.

 

Спортната асоциация на МВР членува в USPB /Балкански полицейски спортен съюз/, на който е и съучредител в USPE /Европейски полицейски спортен съюз/ и в Световен полицейски спортен съюз /USIP/. Отбори и състезатели – служители на МВР, са участвали на редица Балкански, Европейски и Световни игри за полицаи и пожарникари. Спечелени са многобройни медали, купи и призови класирания.

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design