ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Сара от "Бон-бон" и Нина Добрев в световния клип на "Imagine"

Лайфстайл
15.01.2015  |  13:14
6 059
Новият кавър на парчето на Джон Ленън е записан по инициатива на УНИЦЕФ и Йоко Оно

Малката Сара Чакърова е българското участие в световния нов кавър на "Imagine" на Джон Ленън, създаден по инициатива на УНИЦЕФ и Йоко Оно, с помощта на Давид Гета, съобщи Дир.бг.

Така нашето талантливо дете се появи в общ кадър с бразилския футболист Неймар. Актрисата от български произход Нина Добрев също се появява в клипа, редом до Кейти Пери, Патриша Аркет, Никол Шерцингер, Уил Ай Ем и др. Всички те приеха поканата на УНИЦЕФ да се включат в новата версия на една от най-великите песни на всички времена, за да подкрепят борбата на организацията за по-добър живот на децата по света.

България е представена от вокална формация "Бон-бон". Малките "Бонбони" продължават с подкрепата си в кампанията на УНИЦЕФ. На 24-ти януари те ще се включат в телетон за набиране на средства за организацията, който ще включва и изпълнения на някои от големите музиканти на България

Ангажираността на децата от "Бон-бон" и ръководителката им Рози Караславова с каузи, подкрепящи техните връстници в нужда, датира от самото създаване на вокалната група. Те участваха със свое изпълнение на "Българската Коледа".

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design