ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Северин не помнел дали той ударил Виктория или тя него

Общество
19.10.2018  |  11:21
854
„Съжалявам! Виновен съм!“ , каза обвиняемият в убийството на журналистката Виктория Маринова

„Съжалявам! Виновен съм! Не мога да повярвам, че съм направил това".  Това каза обвиненият в убийството на Вероника Северин, когато влизаше в съдебната зала днес, за да бъде гледана мярката му за неотклонение.   

 Задържаният чак се разплака след въпросите на журналистите, но успя да каже, че  не помнел дали той ударил Виктория или тя го ударила.  Обвиняемият съобщи, че нямал много спомени от случилото се.  

 

Северин остава в ареста, реши Окръжният съд в Русе

 

Служебният му адвокат Иван Дойнов отказа да коментира пред медиите случая. Тий заяви обаче, че Северин се страхувал за живота си и това е основателна причина да остане в ареста. „Случиха се някои събития в Русе, има опасност да се активизират всякакви групи“, каза Дойнов . За момента няма друга причина да остане в ареста, освен че се страхува за живота, не мога да коментирам дали е виновен или не, заяви още служебният зашитник.

 Както вече писахме  Северин Красимиров вчера получи две обвинения – обвинение за изнасилване, представляващо особено тежък случай и за убийство по особено мъчителен за начин и с особена жестокост на Виктория Маринова.

 Полицаите вчера намериха телефона на Виктория, след като Северин беше разпитан и посочи къде е заровил мобилното устройство.

 

Северин може да обжалва задържането си в тридневен срок

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design