ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Сидеров заподозря заговор срещу Борисов в ГЕРБ

Политика
10.09.2018  |  11:01
1 352
След като всичките 19 министри замълчаха и не опровергаха твърдението, че премиерът е диктатор, да си ходят, да не се измъчват в една диктатура, коментира атакистът
Снимка: БГНЕС

 

Лидерът на Атака Волен Сидеров съзря заговор срещу премиера Бойко Борисов от близки около него хора. Опасенията си той сподели преди коалиционния съвет в МС, които трябва да реши съдбата на тримата министри които подадоха оставка. Аз започвам да подозирам, че има нещо като заговор срещу премиера и че в това участват хора, които са много близки до него, коментира националистът, цитиран от news.bg. Оставки на министри аз не приемам, премиерът ги приема и има право на това, изтъкна той.

 

Атакистът недоумява какво ще решава съветът днес и какъв бил смисълът от него. Един вицепремиер да каже, че премиерът е диктатор и руши държавността и нито един министър от целия състав да не стане и да каже "Не,това не е вярно", критикува Сидеров липсата на реакция след изявленията на Валери Симеонов. Значи са съгласни, тогава всичките 19 министри да си ходят, значи са измъчвани от една диктатура и рушене на държавността, иронизира атакистът.

 

Освен това, по думите му Валери Симеонов не работел за здравината на патриотичната коалиция. Сидеров иска отговор от лидера на НФСБ иска ли рушене на коалицията и с кого действа в тази посока. Думите на Симеонов се поемали от реформатори като, както той каза, "раданкъневци, Атанас Атанасовци, Иво Прокопиев, Николай Ненчев". Те искали реванш. Волен Сидеров сподели, че не намира подкрепа от Борисов и Каракачанов за отстраняване на Валери Симеонов от властта.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design