ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

Светлана Ангелова: Сред основните цели на българските евродепутати от ГЕРБ е повишаването на доходите на българските и европейските граждани

Политика
20.05.2019  |  16:45
415
Народният представител се срещна с жители на село Острица /Община Две могили/

«Сред основните цели на българските евродепутати от ГЕРБ е повишаването на доходите на българските и европейските граждани. На местно ниво това би станало, чрез привличане на нови инвестиции, откриване на нови работни места и повишаване на Брутния вътрешен продукт”, каза днес народният представител Светлана Ангелова, която се срещна с жители на село Острица /Община Две могили/. Там бе е кметът на населеното място Йордан Йорданов. „И на мен ми се иска подобряването на жизнения стандарт да става по-бързо, но да не забравяме от къде сме тръгнали – от 1 долар за 3000 лева през 1996 г.”, добави тя.

 

„В този земеделски район всеки жител и всяко семейство са свързани по някакъв начин със земята. Липcата на кaдри в земеделието и недостигът на pаботна pъка в селските райони са голям проблем, затова трябва да привлечем младите хора.  При победа на ГЕРБ в изборите на 26 май българските евродепутати ще могат да  работят за запазване на бюджета от Общата селскостопанска политика, както и за това  в следващия период да има отделни плащания за младите фермери“, коментира още депутатът.

 

С по - висок бюджет за страната ни през новия програмен период, ще се увеличат средствата за земеделие за България, а малките населени места ще имат над 5 млрд. лв. за развитие на селските райони. «През този управленски мандат кметът Божидар Борисов и неговият екип с наша помощ и тази на правителството на г-н Бойко Борисов направиха много за превръщането на общината в по-добро място за живеене», добави при разговора с възрастните хора Ангелова. Тя даде пример с постоянното развитие на патронажната грижа и предоставянето на редица разнообразни услуги за възрастните хора в неравностойно положение.

 

Светлана Ангелова изтъкна, че изпълнителната, законодателната и местната власт в лицето на кмета, общинската администрация, общинския съвет, гражданите, работят водени от общата цел – успешното развитие на общината. Тя изрази своята и на българските евродепутати от ГЕРБ подкрепа, като насърчи сътрудничеството, което трябва да продължи и в бъдеще за добруването на хилядите жители на Община Две могили. По време на срещата Ангелова пое ангажимент да подпомогне самодейците от местния пенсионерски клуб да участват през есента в шуменски форум на хората от третата възраст.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design