ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Тиквички с моцарела

Сити кулинар
25.05.2016  |  15:27
3 125

Продукти:

 

2тиквички

сол

щипкамлян черен пипер

1/2вр. пресен магданоз (или копър)

2с.л.зехтин

125г моцарела

 

Приготвяне:

 

Обелваме тиквичките и ги разрязваме на две половини. Издълбаваме ги и ги нареждаме в съд за печене. Поръсваме ги със сол, черен пипер и зехтин. Запичаме ги за около десетина минути.

Нарязваме моцарелата и пълним лодките. Поръсваме с нарязан магданоз или копър. Запичаме до готовност.

Може тиквичките да се нарежат на филийки, да се поръсят със зехтин, сол и черен пипер, върху тях да се нареди моцарелата, а най-отгоре да се поръси с магданоз и да се запече.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design