ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

"Трансформърс" има най-много номинации за "Златна малинка"

Лайфстайл
15.01.2015  |  13:20
1 697
Четвъртото продължение на "Трансформърс" – "Ера на изтребление", получи най-много номинации за тазгодишните анти-награди "Златна малинка".
Снимка: giantfreakinrobot.com

Екшънът с Марк Уолбърг и различни роботи води с предложения в седем категории, включително за филм, продължение, сценарий и режисура. Сред номинациите за лентата на Майкъл Бей, реализирала 245 милиона долара в северноамериканския и над 1 милиард долара в международния бокс-офис, са още за режисьор и екранен дует. Филмите "Спасяването на Коледа" и "Легендата за Херкулес" са с по шест номинации.

Тази година фондация "Златна малинка" обяви нова категория, която е своеобразна изкупителна награда и ще се връчва на носители на "Малинки" от предишни години. Така за първи път номинираните в тази категория са Бен Афлек, Дженифър Анистън, Майк Майерс, Киану Рийвс и Кристен Стюарт. Всички те вече са били носители на малинка /или на много повече/.

Сред номинираните за най-слаба мъжка роля са Адам Сандлър /"Заедно по принуда"/ и Никълъс Кейдж /"Изоставени"/, а сред най-слабите женски изпълнения са тези на Камерън Диас /"Секс запис" и "Другата жена"/ и Дрю Баримор /"Заедно по принуда"/.
Трима носители на "Оскар" са номинирани за "Малинки" през тази година: Сюзан Сарандън /"Тами"/, Чарлийз Терон /"Който оцелее, ще разказва"/ и Мел Гибсън /"Непобедимите 3"/.
Победителите ще бъдат обявени на 21 февруари, нощта преди церемонията по връчването на 87-ите "Оскар"-и.
Анти-наградата представлява пластмасова фигурка на малина върху филмова лента, напръскана със златиста боя, оценена на 4.89 щатски долара.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design