ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

 

   

В РУСЕНСКА ОБЛАСТ ДЕНЯТ НА БАЛОТАЖА ЗАПОЧНА СПОКОЙНО

Политика
13.11.2016  |  10:52
1 958
Вторият тур на изборите започва в спокойна обстановка в Русенско - информация към 07:30.

 

В Русенска област вторият тур на изборите за президент и вицепрезидент на Република България започна в спокойна обстановка.

 

Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално, тази сутрин секционните помещения и съдържащите се в тях материали са предадени на РИК и СИК без нарушения. Няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите на територията на областта.

 

В изборния ден МВР осъществява само външна охрана на изборните помещения. Служителите на полицията могат да влизат в секциите само при необходимост за възстановяване на реда, след искане от председателя на съответната избирателната комисия.

 

НАПОМНЯМЕ, че в изборния ден служителите ще следят в местата за гласуване да не влизат лица, които носят оръжие или предмети, опасни за живота и здравето на хората, както и лица в явно нетрезво състояние. Няма да бъде допускано внасянето на обемисти пакети и багаж. Забранено е паркирането на моторни превозни средства в непосредствена близост до секциите, както и оставянето на вещи без надзор.

 

 

Служителите от сектор “Български документи за самоличност” ще съдействат на българските граждани, които желаят да упражнят правото си на глас.

 

ИЗДАВАНЕ НА ЛИЧНИ КАРТИ И УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕ ВЪВ ВРЪЗКА С БАЛОТАЖА

http://www.ruse.mvr.bg/Prescentar/Novini/news161109+BDS.htm

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design