ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Виктория Станева представя България на Европейското по щанги за девойки

Спорт
18.10.2018  |  11:49
572
Възпитаничката на тежкоатлетическия спортен клуб „Русе“ ще излезе на подиума в Полша още в първия състезателен ден – 20 октомври
Виктория Станева тежкоатлетически спортен клуб Русе

Възпитаничката на Русенския тежкоатлетически спортен клуб „Русе“ Виктория Станева ще представя България на стартиращото на 20 октомври Европейско първенство за девойки и юноши до 20 и 23 години. Състезанието ще се проведе в Полша и ще продължи до 27 октомври. Утре заминава първата група млади български щангисти. Сред тях е и Виктория, която ще се състезава при девойките до 20 години в категория до 53 килограма. Водач на групата е личният треньор на младата щангистка  Радослав Атанасов.

 

Русенката ще излезе на състезателния подиум още в първия състезателен ден – 20 октомври от 16 часа.  От началото на месец септември Виктория беше на подготовка в столицата с националния отбор по вдигане на тежести при девойките и юношите. Тя попадна в тима след показани отлични резултати от началото на годината. През месец юли Виктория Станева стана пета на Европейското първенство за кадетки, което се проведе в Италия. Виктория Станева е състезател на Тежкоатлетически спортен клуб Русе. Там вече четири години нейни треньори са Кръстина и Радослав Атанасови. Тя е ученичка в Спортно училище „Майор Атанас Узунов“.

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design