ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

ВИСШЕТО УЧИЛИЩЕ ПО АГРОБИЗНЕС И РАЗВИТИЕ НА РЕГИОНИТЕ ИЗПРАТИ ПОРЕДНИЯ СИ ВИПУСК

Общество
16.11.2018  |  16:10
300
Областният управител удостои с плакет ректора акад. проф. Димитър Димитров

Областният управител   Галин Григоров заедно със заместник-кмета по комуналните дейности на Община Русе   Наталия Кръстева бяха сред официалните лица на днешното тържество на русенския филиал на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите, на което бяха връчени дипломите на випуск 2018 г.

 Григоров поздрави абсолвентите и  им пожела  да се реализират в България и да дадат едно ново лице както на нашия град, така и на страната, като бъдат гордост за учебното заведение, което  ги е изградило като личности.

 Областният управител удостои с плакет за цялостен принос в развитието на образованието, науката и културата ректора на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите акад. проф. Димитър Димитров.

От своя страна заместник-кметът   Наталия Кръстева връчи на ректора поздравителен адрес от името на кмета на Община  Пламен Стоилов и пожела на студентите да бъдат винаги водени в живота от принципите на честност, справедливост и достойнство.

„Поздравявам Ви за успешното ръководство на най-голямата образователна институция в страната ни, създаваща специалисти в сферата на агробизнеса. Благодарение на квалифицираните преподаватели, младите студенти лесно се превръщат в опитни кадри, заемат ръководни постове и изпълняват с отговорност и мотивация длъжностите си“ се казва в адреса от русенския градоначалник.

Поздравителен адрес беше връчен и от името на народния представител  Искрен Веселинов.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design