ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

За 24 часа заловиха 555 водачи с превишена скорост в Русенско

Общество
03.04.2019  |  13:21
1 111
7 от тях карали с над 100 км/ч в населено място

555 нарушения за превишаване на скоростта установиха русенските патрули в рамките на операция „24 часа скорост“. Водачите са засечени от 6:00 часа на 2 април до 6:00 часа на 3 април. Полицаите били разположени на 44 пункта  на територията на ОДМВР – Русе и са използвали 7 автоматизирани технически средства и системи.

Със стационарни камери са установени 41 нарушения, триногите са регистрирали 181 нарушения, а с мобилни камери, с които са оборудвани служебни автомобили, са заснети 333 нарушения.

В рамките на операцията са регистрирани едно леко произшествие и едно с пострадали. Констатирани са 7 случая на водачи, превишили скоростта с повече от 50 км/ч в населено място.

Установени са 2 случая на водачи, управлявали  след употреба на алкохол - единият с концентрация над 1.2 промила; още един, който е управлявал след употреба на наркотични вещества; двама неправоспособни водачи; един, управлявал автомобил с прекратена регистрация и един без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

От автоматизираните системи е установен и един водач, засечен при нарушение на допустимата скорост, който е управлявал без необходимата застраховка, като ще му бъде издаден електронен фиш и за това нарушение.

Операцията „24 часа скорост“ се проведе на територията на цялата страна и в рамките на едно денонощие имаше изключително интензивни проверки за спазването на скоростните режими.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design