ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Започнаха снимките на филм за Стив Джобс с Майкъл Фасбендер в главната роля

Лайфстайл
30.01.2015  |  08:45
1 740
В Лос Анджелис започнаха снимките на биографичния филм за Стив Джобс, съобщи "Дневник", позовавайке се на информация от Universal Pictures. Главната роля ще се изпълнява от Майкъл Фасбендер /"12 години в робство", "Гадни копилета"/. Новината съвпадна с тази за най-печелившото тримесечие в историята на световния бизнес, което основаната от Джобс компания Apple записа.

Режисьор на филма ще е Дани Бойл /"Беднякът-милионер", "Плажът"/, а сценарист ще е Арън Соркин /"Социалната мрежа"/. Останалите актьори също вече са окончантелно ясни: ролята на бившия маркетингов директор на компанията Джоана Хофман ще изиграе Кейт Уинслет, бившият шеф на компанията Джон СкълиДжеф Даниелс, бившата приятелка на Джобс Крисан Бренан - Катрин Уотърсън, а на съоснователя на Apple Стив Возняк - Сет Роугън. Ролята на дъщеря му Лиса Бренан в различните й възрасти ще бъде изпълнявана от три различни актриси.

Преговорите с актьорите и режисьори забавиха снимките на филма. От участие в проекта се отказаха Леонардо ди Каприо, Крисчън Бейл, Дейвид Финчър, Натали Портман и "Сони пикчърс". През миналата седмица екипът на филма започна предварителна работа по проекта в прочутия гараж на Джобс в Лос Алтос, а през уикенда продължи в местен ресторант в Бъркли. Заглавието на филма ще е Steve Jobs. Сюжетът ще бъде центриран около три основни премиери на продукти: първият Mac, NeXTcube, и iMac. 

Биографията на Стив Джобс не се екранизира за първи път. През 2013 г. излезе  "Джобс" с Аштън Къчър. Филмът обаче не се оказа успешен, като спечели само 35 милиона долара при бюджет от 12 милиона. 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design