ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

Защо децата няма да запомнят играчката, която сме им подарили?

Лайфстайл
06.06.2017  |  18:00
1 868
Екскурзиите са по-добри от подаръци, почивките са по-добри от играчки.

Семейната почивка се превръща в приоритет на все повече семейства. Приятното преживяване и спомени вземат превес над материалните подаръци. Ако мечтаете да подарите незабравите: Децата трябва да мечтаят за плажа и не защото го обичат, а защото обичат да бъдат със семейството си. Те обичат да тичат по пясъка, да строят замъци, да играят с родителите си на плажа. Обичат, когато всички заедно се разхождат по морския бряг, защото така се сближаваме, така изграждаме неразрушимата семейна връзка. Не е важна дестинацията, а забавлението и спомените.

 

Почивката с цялото семейство носи наслада на всички – родителите научават децата на нови умения, всички заедно изживяват нови приключения. Пътуването с деца се отразява добре на развитието им. Всяко едно пътуване предлага нови изживявания не само за родителите, но най-вече за децата. По този начин има взаимодействие със социалната, физическата и когнитивната им страна.

 

Пътуванията се превръщат в идеалния семеен подарък. Децата се научават да ценят подобни жестове, а не мислят само за материалната страна на подаръка.  И днес, избирането на семейна почивка е още по-лесно и достъпно – само на няколко клика разстояние. VsichkiOferti.bg предлага изключително голям избор за почивки в България и чужбина, като освен разнообразието вие получавате и възможността да се възползвате от отстъпки до -70%. Представете си цялото семейство, седнало на пясъка, строи пясъчен замък, заливайки се от смях. Картината е наистина прекрасна и съвсем реална. Това са спомени за цял живот. Децата няма да запомнят играчката, която сме им подарили, но никога няма да забравят семейните ви ваканции заедно.  

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати

 

© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design