62-годишен наръга двама мъже с нож при спречкване в Русе

Крими
06.08.2020 | 13:26 ч.

Служители на Второ РУ изясняват сигнал за спречкване между трима мъже, при което двама са били наръгани с нож и настанени в болница, съобщиха от полицията.

 Вчера вечерта, около 19:30 часа в полицията е постъпил сигнал от спешното приемно отделение на болница „Канев“ за двама мъже, приети в медицинското заведение с наръгване от нож. За изясняване на случая са изпратени служители на Второ РУ. Те са установили, че болницата са посетили двама русенци на 39 и 45 години, като единият е с повърхностни наранявания в областта на стомаха, а другият с нараняване в областта на гърдите и се е наложило да му се направи операция.

Според първоначалната информация въпросните двама мъже влезли в конфликт с друг мъж от Русе на 62 години, който им е нанесъл ударите с нож. Разпрата е станала в района на Източната промишлена зона в Русе, вчера вечерта около 19 часа. Сигналът е документиран от полицията и е започнало разследване, в хода на образувано досъдебно производство. 62-годишният мъж е бил установен и задържан от органите на реда. Работата по изясняването на случая продължава.

 

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати