Адреналин, емоции и някои не толкова смели опити за скок с бънджи от Гредовия мост (СНИМКИ)

Спорт
13.09.2020 | 13:14 ч.

Лудите глави от  AX! – sports дойдоха да вдигнат адреналина на русенци на 13 септември от 11 часа на Гредовия мост,  видя репортер на БРЯГНЮЗ.

Първият мераклия да скочи с бънджи бе млад мъж от Румъния, подкрепян от приятелката си. Те научили за събитието от Фейсбук , платили за скока и пристигнали рано в Русе, изпълнени с емоции. След като получи всички указания какво да прави, въоръжен и с фотоапарат, специално пригоден за целта, с който да запечата скока си, младият мъж се качи на моста. Гледката обаче като че ли внезапно го стресна и той не пожела да скочи, въпреки стабилната подкрепа на момчетата от   AX! – sports, както и гаранцията, че всичко е обезопасено, сигурно и няма да има никакъв проблем. След като му обясниха, че може да скочи и обърнат с гръб, за да не гледа, румънецът като че ли придоби нови сили и се реши втори път да прескочи моста. Но, както каза самият той, сърцето му се страхува и така и вторият му опит се оказа неуспешен.

Момчетата от екипа решиха да му покажат лично как се прави, че няма нищо страшно и изпълниха майсторски скокове от моста, но дори  и това не успя да убеди вече уплашеният пишман скачач да се престраши. Въпреки това емоциите и веселието бяха максимални за всички присъстващи.

Шефът на групата – Велислав Малджиев  благодари на Русенска община, на КАТ-Русе и Областно пътно управление, за съдействието и подкрепата при организацията на буквално екшън преживяването.

Малджиев обясни пред БРЯГНЮЗ, че предстоят общи инициативи с Община Русе и покани всички русенци да опитат смелостта си от моста в Писанец на 10 и 11 октомври.

 

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати