"Ахат" със Звезди забиват в Русе под симфоничен съпровод

Култура
27.01.2020 | 17:01 ч.

Русенските фенове на група „Ахат“ могат заедно и отново да станат част от рок историята с любимите изпълнения на „Походът”, „Земя на слепци”, „Черната овца”, „ Дървото” и още много други парчета. Групата ще изнесе рок-спектакъл под съпровода на симфоничен оркестър с диригент Христо Павлов. Събитието ще се проведе на 5 февруари от 19.00 часа в Канев център, съобщават оттам.

Билетите са с цени 10, 12, 15 и 20 лева, в зависимост от местата в залата. Пропуските вече се продават в билетния център на Русенския университет.

За най-емблематичната песен на групата, вокалистът Звезди казва: „Черната овца“ беше парчето с най-разбираемия текст. Символ е на свободата. Хората му повярваха, запяха го и те го направиха хит. Ние от „Ахат“ пък направихме така, че да има общуване и да пеем заедно. Така е и до днес...“

„Ахат“ подгряват гостуващи у нас групи като  Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Black Sabbath, Ronnie James Dio, Iron Maiden. По време на концерта ще чуем и най- новата песен на групата „Те ме чакат“.

 

 

 

яе

Коментирай

Люба Митева
03.02.2020 | 20:36 ч.
Новата песен "Те ме чакат" е страхотна.: https://www.youtube.com/watch?v=KPKO0ZR-ums
 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати