Алисе Муртезова проведе приемен ден в Бъзън, местните се оплакаха от липсата на банкомат, питаха за здравеопазване и инфраструктура

Политика
27.02.2020 | 15:26 ч.

Общинският съветник от групата на ПП ГЕРБ Алисе Муртезова проведе приемен ден в пенсионерския клуб в село Бъзън. Сред поставените въпроси бяха ремонтът на тротоари в селото, по-конкретно по натоварената улица „Бачо Киро“.

Теми, свързани със здравеопазването поставиха на дневен ред жители на населеното място. Те засегнаха и въпроса с липсата на банкомат в Бъзън, което изключително ги затруднява.

Алисе Муртезова беше гост и на Народно читалище „Светлина 1927“. Със секретаря и библиотекарката Гюнер Махмуд обсъдиха изявите на художествените самодейци в селото, както и необходимостта от закупуването на музикална уредба за постоянните певчески групи, които са четири на брой, носители на десетки златни медали.

Повече от два часа продължи срещата на Алисе Муртезова с активните жители на Бъзън, на които тя благодари за поставените въпроси.

Следващият приемен ден ще е заедно с колегата й общински съветник д-р Кристиян Иванов на 16 март, от 10 до 12 часа, в офиса на ул. „Църковна независимост“ 33. Записванията са предварително на тел. 0899875101. 

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати