"Аз съм Марешки" - призив от парламента българските граждани да застанат зад лидера на "Воля"

Политика
16.09.2020 | 13:36 ч.

"Долу ръцете от Веселин Марешки!"

Това обявинародният представител от "Воля" Пламен Христов в декларация от името на парламентарната група на партията, а до него на трибуната застанаха останалите депутати с тениски с надписи"Аз съм Марешки".

Своеобразният им марш в залата предизвика усмивките на много от колегите им.

"Призоваваме българските граждани, които виждат и осъзнават цялат асхема на случващото, да не се поддават на манипулациите и да подкрепят Веселин Марешки, както той беше, и е до тях вече 30 години. Няма да допуснем някой да лъже Брюксел. Онези, които умишлено заблуждаваха хората, че "Воля" е някаква патерица на управляващите, следва сега да си дадат сметка какво всъщност се случва. Ако мълчим, утре всеки един може да бъде дискредитиран и притиснат с подобни манипулации", каза още Христов. 
 
"Рано или късно доброто побеждава. Случаят с Веселин Марешки ще бъде тест за цялото ни общество. Кой на чия страна е. Дали има смелост да защитава истината или избира страната на изгнилата система", каза Христов. 
 
БРЯГНЮЗ припомня, че на 14 септември, Варненският апелативен съд наложи наказание от 4 години затвор на варненския бизнесмен и лидер на "Воля" за изнудване.

 

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати