Битакът в Русе отваря отново

Общество
01.06.2020 | 13:18 ч.

„Общински пазари“ ЕООД възобновява провеждането на ежеседмичен пазар за употребявани вещи и части за машини и автомобили. Такъв тип пазари заработиха отново в повечето градове в страната. Мястото и условията за провеждане остават същите, като русенци пак ще имат място, където да продадат излишните си вещи или да си купят нещо запазено и работещо, което ще им е от полза и на добра цена.

Пазарът ще се провежда всяка събота и неделя от 7:00 до 15:00 ч. и ще е предназначен само за вещи втора употреба, без нови промишлени или пакетирани хранителни стоки.

Участниците ще продават само на отредения за целта терен, за което ще заплащат такса за заеманата площ. Продавачи, извършващи предлагане или продажби извън рамките пазара, ще бъдат санкционирани съгласно действащата нормативна уредба на Община Русе.

Мястото за провеждане на пазара за вещи втора употреба е в близост до Професионална гимназия по електроника и електротехника, а по бул. „Липник“ разполага и с удобни спирки на градския транспорт. Двете общински улици, които водят до пазара, ще могат да се използват от клиентите, дошли с автомобилите си.

 

 

Още по темата

Коментирай

Най - после
01.06.2020 | 13:45 ч.
Безделниците в русе ще има къде да убиват времето. Ще живне и бизнеса на крадците, щото стока ще трябва. Пък и за джебчиите нов терен...
 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати