Бившият съдружник на Божков: Това ли са ти компроматите?!

Бизнес
15.05.2020 | 09:40 ч.

"Това ли са ти компроматите?", написа във Фейсбук бившият съдружник на Васил Божков и собственик на Efbet Цветомир Найденов.

"Нали знаеш, че си те познаваме още като комарджия, който бележеше картите и нареждаше зарчетата... и сега с некадърните ченгета около теб като Славчо Марков, Боре Гъза, Каню, Тумпи... това ли измислихте бре, конспираторчета? За това ли си навих алармата в 7? ... Ебати смешниците! Аре,бегайте да си играете на дестабилизация", коментира Найденов публикувания чат във Фейсбук от Васил Божков, за който твърди, че е с финансовия министър Владислав Горанов.

 

 

"Аз не виждам никъде повод за притеснение за каквото и да било, дори ако това е разговор с Владислав Горанов. Възможно е това да е фалшификация, защото Черепа е велинградски измамник. Той може да фалшифицира всичко. Правил е измами ще преди 10 ноември, може да го е фалшифицирал. Както е нареждал карти и зарчета по време на хазарта, всичко може да направи", казва пред "Телеграф" бизнесменът.

На въпрос защо Божков атакува и петни името на финансовия министър, шефът на Efbet отговаря: "Защото Владислав Горанов му отне правилно лицензите за неплащане на данъци".

За Найденов, забегналият в Дубай олигарх, който се укрива от правосъдието, заслужава осем смъртни присъди. "Заради Черепа Народното събрание трябва да върне смъртното наказание, съдът да му даде присъдата, а после пак да го отмени. Той е единственият български престъпник, който заслужава това“, отсече бизнесменът.

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати