БМЧК обявява конкурс за рисунка “Моят любим герой” по повод Деня на детето

Общество
30.05.2020 | 15:05 ч.

По случай Деня на детето Българският младежки червен кръст обявява конкурс за деца до 11-годишна възраст на тема: “Моят любим герой”. Кой герой е спасявал света в сънищата ви? Чие наметало обичате да носите? Как вашият любим герой помага на хората? По какво си приличате с него?

„Нарисувайте ни любимия си герой. Приказен, филмов, такъв, за когото сте мечтали да срещнете или в какъвто искате да се превърнете. Вашият личен герой. Нарисувайте ни как помага и как спасява света, не ограничавайте въображението си!”, пишат организаторите от БМЧК.

Снимката на рисунката трябва да се вижда ясно и да бъде с добро качество. Тя трябва да бъде изпратена до 8 юни (понеделник) до 17:00 часа на ел. поща на БМЧК – [email protected] .
Името и годините на детето трябва да бъдат написани на рисунката (отзад или някъде в ъгъла, за да не развалят концепцията на рисунката.

Всички деца ще получат грамота за участие на имейла, от който е изпратена рисунката. Пет от тях ще получат награди (като организаторите ще се свържат с тях, за да дадат адреса си за получаване на пратката).

 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати