Борисов след екшъна с медсестрите: Знаете ли колко луди хора има в ГЕРБ? Искат да се палят, ако подам оставка (Видео)

Политика
06.03.2020 | 16:36 ч.

"Имам два отговора по темата, ако говоря като президента Радев, щях да кажа, че за НСО отговаря президентът, че виновен е началникът на НСО - но аз няма да отговоря така. Затова казвам два отговора, който ви харесва от двата. Никога не права такива заключения. Сега вече моя отговор е, че познавам ги тези сестри, идва ли са, не 50, а 500 милиона повече дадохме за здравеопазването в новия бюджет. Сега подготвяме 50 и няколко милиона за хората с ниските пенсии."

Това заяви пред медиите премиерът Бойко Борисов във връзка с безпрецедентната ситуация с медициинските сестри в бившиия партиен дом по време на поредната си обиколка из страната.

Припомни и, че се е срещал с медицинските сестри и добави: "Приятни хора, мисля, че и с много добро се разделихме. Останах малко учуден от това, което се е случило."

"Нали разбирате колко е дребнаво -  Борисов обещал 50 млн. а не ги е дал? 500 млн. дадохме повече в здравеопазването", обясни още веднъж Борисов.

"НСО са постъпили правилно, буквата на закона е друго, но това са български сестри, български майки и съпруги. Какво толкова е станало, че са преспали там или че са стояли?! Не е красиво да ги дърпат и бутат, не е джентълменско. Но не е красиво и това, което правят тези, които ги използват. То се вижда кой отива при тях, за мен това не е правилно. Защото той ще дойде коронавируса" ,посочи Борисов и поясни, че много хора в региона щели да се зарадват, ако той не е премиер..

"Знаете ли колко луди хора има в ГЕРБ? Искат да качват, да се палят, ако подам оставка, викат искаме и ние да се хвърляме от терасата, има много екстремни хора, ако ги подюриш, дет се вика, могат да направят куп глупости. Ние сме правова държава, ще има избори, ще се явят, ще спечелят, ще управляват, дотогава ние ще си построиме, иначе ще изхарчат парите като винаги, но да не се случва черният сценарий ", каза още пред медиите Бойко Борисов.

 

 

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати