Бойко Борисов: От днес вече ще спя с пистолет! Заплахите идват от държавния глава (Видео)

Политика
17.06.2020 | 17:37 ч.

Премиерът Бойко Борисов заяви на обширна пресконференция с медиите, че вече ще спи с пистолет. 

Повод за изявлението му пред медиите в централата на ГЕРБ стана публикуваните снимки, за които се твърди, че са от неговата спалня. За едната, където той спи, потвърди, че е той и спи сладко. За останалите, премиерът отсече, че са монтаж.

На една от снимките име пистолет и в тази връзка Борисов заяви, че има такъв и след тези публикации, вече ще спи с пистолет.

"Нашите политически противници днес удариха дъното. Омразата към нас започна от момента, в който извадихме страната от една орбита и със закупуването на самолетите F16 я прехвърлихме в друга. Станахме неугодни като извадихме България и я пратихме в истинската Евроатлантическа орбита. Тогава се роди омразата към нас. Запазихме българите и България". Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на брифинг в партийната централа на ГЕРБ. 

По думите му България ще получи най-много пари от ЕС.

"Това е един компромат и аз ви предупреждавах за него. Трябваше да има само едно малко момче до мен. Казах ви - нито една стотинка не съм взимал от Васил Божков. Те видяха, че не могат да ни бият на избори. Създадоха цели студия и всеки един мой приятел може да ви кажи дали ме е видял да пия. Негодници такива! Заплахите идват от държавния глава, защото той бе уличен. За да не е само той в калта, дайте и мен да ме вкарат там", заяви Бойко Борисов.

"Радев, Цветанов, БСП, Мая Манолова, Слави Трифонов и всички ДСБ-та по земните кълбета, които са готови да се прегърнат с комунистите срещу нас, са намесени в тези компромати", изреди ги поименно премиерът.

Той поясни, че президентът го снима и с дрон, управляван от държавния глава. "Аз лично го твърдя, че той ме следи с дрон", отсече Борисов.

На въпрос дали се страхува за живота си, Борисов отговори: "Вече да. Аз имам много врагове откакто бях главен секретар."

"Това ли е демокрацията!? Наричат ни хунта, наричат ни демагози. За кой друг излезе - чия друга спалня бе интересна. По-добре да ме бяха снимали гол. Аз така спя. В Банкя в тоалетната ме бяха записали. Сега в спалнята ме снимали, завит, а защо не гол. Цвета е от малкото, които се карат с мен. Тя знае колко я уважавам. Тука до мен е", подчерта той.

Според него това, което налага тази ярост е, че идват избори и някой иска служебно правителство.

"Аз съм свободен човек. Имам живот, не съм стерилен. Като се ядосам - хората са чули много неща от мен. После като се успокоя и го прегърна и целуна този някой", обясни Борисов. Той заяви още, че снимките са правени още преди евроизборите преди година.

Според бТВ, от президенството са заявили, че утре президентът Румен Радев ще отговори на казаното от премиера.

 

Коментирай

АСЕН ИЛИЕВ
23.06.2020 | 20:58 ч.
ДРЪЖТЕ ЛАЙ НОТООО!!! :) https://novini.bg/profile/29 ЛЕТЕЦ-ГУБЕРНАТОРА НА КЕ НЕФА, НАЗНАЧЕН ОТ КОЛХОЗНАТА СВИНЯ Е В ПАРТИЯТА "МУ", А ТО КВИЧИ С ПЪЛНО ГЪРЛО, ЧЕ РАДЕВ(РУСНАЦИТЕ) ГО СЛЕДЕЛИ С ДРОН?! :) https://www.youtube.com/watch?v=Uo31mBwbiC8
АСЕН ИЛИЕВ
21.06.2020 | 21:19 ч.
КАТО ЗАСПИШ И КАРТЕЧНИЦА ДА ИМАШ... :) ЕТО ТОВА ОЗНАЧАВА ДА ТИ СЕ ОГРАНИЧИ МОЗЪЧНАТА АКТИВНОСТ. КОЕТО ЗАПОВЯДАХ ДА СЕ НАПРАВИ С ОСЪДЕНИТЕ ОТ МЕН НА СМ ЪРТ :)
 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

  Лекарят пита родилка:

- Кой е бащата?
  Тя:
- Не знам, беше с маска...
АРХИВ | изберете две дати