Драматичен театър "Сава Огнянов" със специален спектакъл за медицинските лица в Русе

Култура
22.06.2020 | 09:04 ч.

Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе поднася своите комплименти към труда и отдадеността на лицата заети в сферата на здравеопазването.

Културният институт организира специален спектакъл за служителите на ЦСМП – Русе, УМБАЛ „Медика“ и УМБАЛ „Канев“, които са изложени на повишен риск от зараза с COVID-19. Поканата на културният институт бе отправена до инж. Иван Иванов – изпълнителен директор на УМБАЛ „Канев“ АД – Русе, Алисе Муртезова – административен директор на  Лечебни заведения „Медика“ и д-р Иванка Маринова, директор на ЦСМП – Русе.

Комедията „Двама съвсем голи мъже“ със специалното участие на Михаил Билалов е заглавието, което екипът на драматичния театър е избрал. Представлението ще се състои на 24 юни 2020 година – Еньовден от 19 часа в Голяма зала на Доходно здание. Изборът на деня не е случаен. Това е денят на фармацевтите в България, свързан в народните вярвания с билките и техните лечебни свойства. От театъра не са забравили и зъболекарите в града, за тях се подготвят ваучери за еднократно посещение на двама души в предстоящия сезон.

 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати