Джамбазки сам се е поставил под карантина в Брюксел

Политика
20.03.2020 | 09:34 ч.

"Подозираме, че наши сътрудници са заразени с коронавирус. Затова съм се поставил под 14-дневна карантина", заяви евродепутатът от ЕКР и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки пред бТВ. 

Евродепутатът обясни,че се е самоизолирал в Брюксел. "Последният ни контакт с тази група хора беше миналият понеделник, този понеделник карантината ми изтича", разкри още Джамбазки.

"Виждаме примера с Италия – неспазването на правилата. Далеч по-разумно е да спазваме изолация. За няколко седмици нищо няма да стане. Да няма излишни разходки", призова евродепутатът. 

"Видяхме как реагираха много други европейски държава, а този път в България мерките бяха навременни", заяви зам.-председателят на ВМРО.

"Моето основно притеснение за  България е, че масово ромски общности се прибират в България от чужбина. Такива сигнали получих от много хора. Призовах за мерки в ромски махали. Нека тези хора да спазват хигиена и дистанция. По отношение на тези населени места трябва да се вземат строги мерки. Разумът изисква от нас да не се правим на "по-католици от папата", завърши Ангел Джамбазки.

 

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати