Ето кое момиче ще представи България на Евровизия!

Култура
25.11.2019 | 15:33 ч.

България се връща на сцената на "Евровизия" с Виктория, момичето с уникален глас, готово да се бори за победата. Проектът "Евровизия" се реализира като публично частно партньорство между Българската национална телевизия и Ligna Group. Като партньор по проекта ще бъде и британска продуцентска компания.

Емил Кошлуков - генерален директор на БНТ: "Начинът обществената медия да се развива в 21 век е и този - не можем да разчитаме на субсидии, трябва да търсим партньори, източници на финансиране, за такива неща, които са важни за България. И съм щастлив с този пример, той е доста голям. Участието в Евровизия е много скъпо нещо. Слава Богу, че успяхме сега. Дано да успеем и през май. Стискаме палци, но както се пошегувах, не ми се мисли, ако финалът и победителката е наша, ние трябва да сме домакини, а за тези пари изобщо не искам да говоря."

Геновева Христова -"Лигна груп" заяви: "На България, на нас ни трябва нови инициативи, в които ние можем да побеждаваме, 94-та, лятото на 94-та е много далече с онази магия в Америка. А Евровизия е конкурс, в който България печели, беше втора, беше четвърта. Това, че не участвахме, нас ни чакат да се завърнем и стискайте палци да се представим най-добре."

Самата Виктория, която е избрана да ни представи в международния конкурс каза за БНТ, че се чувства готова да голямата сцена. "Много съм благодарна на БНТ и на моя продуцент, че избраха точно мен и съм много щастлива и развълнувана, още не мога да го осъзная дори. Виктория е едно обикновено момиче, от един краен квартал на Варна с много големи и смели мечти, които смята да ги сбъдне", описа се певицата, която ще ни представи на Евровизия.

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати