Евродепутатът Андрей Новаков ще участва в информационен форум в Русе

Политика
01.07.2020 | 11:42 ч.

Евродепутатът Андрей Новаков ще посети Област Русе в периода 3 юли – 4 юли. Заедно с народния представител Пламен Нунев ще се срещнат от 10 часа в петък, с ръководството на локомотивен завод „Експрес Сервиз“, където ще се запознаят с дейността на водещата българска компания за ремонт на локомотиви, съобщиха от местната организация на ГЕРБ в Русе.

От 11 часа предстои разговор с проектен екип от катедра „Телекомуникации” на Русенски университет „Ангел Кънчев”, както и демонстрация на високотехнологично оборудване, закупено по проекти, финансирани от ЕС.

В 13.30 часа Пламен Нунев и изпълнителният директор на ОЗК Арена Русе ще запознаят Андрей Новаков с предизвикателствата пред залата в условията на Covid – 19.

От 17 до 19 часа в конферентната зала на хотел „Сити Рай“ ще се проведе  Информационен форум „България и ЕС след кризата. Подкрепата от Европа и подготовката за новия програмен период“ с участието на Андрей Новаков и членовете на Клуб „Предприемачи“ към ГЕРБ.

В съботния ден евродепутатът ще посети населени места в Община Ценово, сред които селата Долна Студена, Джулюница и Новград. 

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати