ГЕРБ: Нарушиха държавния протокол на церемонията с президента в Русе! (Обновена)

Политика
20.02.2020 | 14:38 ч.

За грубо нарушаване на държавния протокол по време на поднасянето на венци пред Паметника на свободата в Русе по повод 142 г. от освобождаването на града, алармираха от ГЕРБ-Русе.

От местната структура на партията съобщиха, че името на ГЕРБ не е било произнесено като партия, която поднася венци в памет на жертвите, загинали за Освобождението на България още в началото, както се полага по протокол, като първа политическа сила.

Едва след намесата на възмутени граждани, тогава водещият на церемонията е съобщил, че има венец и от партия ГЕРБ.

След като стана ясно за този пропуск, изявление даде и общинският председател на местната структрура  - Бедрос Пехливанян. 

"Този хубав и светъл ден трябваше да е светъл за всички. Имаше грубо нарушение на държавния протокол. Още вчера сме заявили, че ще има венец от ГЕРБ за церемонията. На такива дати и събирания никога ане трябва да се разделяме и да има политически окраски. Утре на сесия ще поставим въпроса. Огорчени сме от този факт, дано е недоглеждане", каза пред медиите Пехливанян.

Според общинския съветник от ГЕРБ Орлин Дяков случайни грешки няма, било е целенасочено: " Да го направят умишлено, означава, че срещу себе си имаме дребнави хора."

 

 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати