ГЕРБ-Русе проведе разширено събрание на общинското ръководство

Политика
01.03.2020 | 14:32 ч.

На днешния Първи март, когато отбелязваме Баба Марта и Сирни Заговезни, се проведе разширено събрание на общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Русе.

На срещата в конферентната зала на хотел „Сити рай“ присъстваха Пламен Нунев – народен представител и областен координатор на ПП ГЕРБ, административният секретар Валентин Колев, общинското ръководство, общински съветници и кметове на малки населени места.

„Днес отбелязваме един от най-българските празници – Сирни Заговезни. Ден, който прекарваме със семействата си. А всички тук сме едно голямо семейство. Няма безгрешни хора на този свят, затова аз искам прошка от всички. След всяка трудна ситуация, трябва да излизаме още по-силни и мисля, че го правим“, заяви Пламен Нунев.

Народният представител говори по темата за миграцията и превенцията на нелегални преминавания на българската граница, и запозна присъстващите с детайли от срещата си с еврокомисар Илва Йохансон.

При визитата си у нас преди броени дни, тя заяви, че България може да послужи за пример с прагматичния си и работещ модел за управление на миграцията.

На срещата беше направен преглед на структурите по райони и организационната дейност, бяха планирани събития и срещи на новосформираните клубове към ПП ГЕРБ. 

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати