ГЕРБ: Вотът на БСП няма да мине, ще изпълним управленската си програма

Политика
20.01.2020 | 15:02 ч.

"Вотът на БСП няма да мине, ще изпълним с Обединени патриоти управленската си програма, зад която сме се разписали преди три години и ще довършим своя управленски мандат. Вярваме, че в НС, извън коалицията, има разумни народни представители, които знаят, че евентуално падането на правителството ще доведе до нови въпросителни и ще постави под угроза бързото разрешаване на проблема в Перник. Разбира се ще прочетем внимателно мотивите и ще отговорим на въпроси поставени в тях."

Това заяви на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Александър Ненков след като БСП входира в Народно събрание искането си за вот на недоверие към правителството.Въпреки изразената подкрепа от ДПС, те не са се подписали документа.

Той обясни, че в част от мотивите на социалистите има невярни твърдения. Ненков припомни, че хората още не са забравили модела на упраление на БСП.

"Вотът цели създаване на политическа нестабилност и паника. Този вот по никакъв начин няма да доведе до подобряване на ситуацията", заяви още Ненков.

 

 

лн

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати