Глория и Иван от дует „Аморе“ станаха семейство, кумуваха им дизайнерката Първолета Чавдарова и бизнесменът Николай Алексиев /Снимки/

Лайфстайл
19.06.2020 | 18:57 ч.

Солистите на Русенска опера Глория Кънева и Иван Пенчев преди десетина дни се врекоха във вечна вярност.

Събитието се състоя на едно от най-красивите и романтични места в аристократичния ни град - беседката от ковано желязо, обвита от рози, на площад „Батенберг“.

Дизайнерката Първолета Чавдарова и бизнесменът Николай Алексиев кумуваха на младоженците на изнесения ритуал на отрито. 

Датата не е избрана случайно. Точно преди три години Иван Пенчев пада на коляно пред любимата си в зала „България“ и я моли да се сгодят - за изненада на публиката и на Глория. Тогава си обещават, че годеници ще бъдат три години.

Заедно са от 8 години и са решили, че вече е време да станат семейство Пенчеви.

 От две години са известни още и като дует „Аморе“, а от 5 юни вече може да се нарекат и семейство Аморе.  

На подписването в градинката пред приятели и колеги от операта те запечатаха с целувка  любовта си, а струнният квартет "Динамик" допълваше тържествената атмосфера. Глория и Иван бяха облечени в бяло. Тя - с прекрасна изящна къса бяла рокля с дантелени орнаменти, той - с бял смокинг. Сватбените тоалети и тези на близките им са по идея на Летиция,  изработени от модна къща „Чарлино“.  Някои от приятелите им нарекоха бракосъчетанието на дует „Аморе“ „светското русенско събитие на лято 2020“. Това е само „генерална репетиция“ - заяви за „Бряг“ щастливият  младоженец. Заради вируса, в ресторанта бяхме в тесен семеен кръг. Решихме догодина да е самата сватба с много гости - обичаме мащабните и пищни неща“.

Месец юни за младото семейство донесе незабравими емоции.

Последната седмица за тях бе „медена“. Прекараха я на морето като  участници в най-голямото модно и лайфстайл  събитие в България - „20 години  Модна фиеста Албена“.

След близо три месеца без концертни изяви там те представят не само най-новите си песни, но и участват в дефиле за сватбени облекла. Поканата е лично от директора на Фиестата и издател на сп. „Мери“ Марияна Абрашева.

Глория и Иван  участват заедно с   Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Нелина, Красимир Аврамов, както и едни от най-красивите мъже модели Диан Христов и Али Алиев - 7-ми по красота в света.

 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Къде си, цял ден те търся, не мога да те намеря?!!

- Ееее, шефе, добър работник трудно се намира!!!

 

АРХИВ | изберете две дати