Горя автомобил зад Млечна кухня, подозират умисъл

Крими
05.08.2020 | 08:19 ч.

Лекотоварен автомобил „Пежо Експерт“ горя снощи в района зад Млечна кухня и извади навън хората от квартала. Превозното средство се е използвало за превоз на плодове и зеленчуци, съобщава Русе Медиа.

Собственикът обясни, че е паркирал автомобила около 20.10 ч, а малко след това му се обадили, че колата гори. Изгоряла е предната част, като не е засегнато товарното отделение. Пострадали са и паркираните в съседство две леки коли „Фолксваген“ и „Ситроен“, като щетата по френската кола е разтопен мигач, а по-големи са пораженията по немската кола, която е била в непосредствена близост до огъня. Фолксвагенът също е собственост на мъжа с изгорялото „Пежо“.

На мястото инцидента бяха изпратени четири полицейски автомобила и екип на пожарната, които са пристигнали много бързо. Хората, които са били на питие пред съседния магазин, са помогнали, като са издърпали контейнерите и са дали възможност безпрепятствено да започнат гасителните дейности. 

Според собственика автомобилът е купен преди три месеца от втора ръка и е минал сервиз и пълно техническо обслужване. Той не изключва да има и умисъл в пожара, тъй като е имал спорове със съседно заведение по отношение на търговска дейност на плодове и зеленчуци.

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати