Камикадзе на 4 колела се заби в стълб на Кръговото в Русе

Крими
02.08.2020 | 17:13 ч.

 

Шофьор-камикадзе предизвика катастрофа в Русе с агресивното си поведение на пътя, предава Русе Медиа. Водачът на „Фолксваген“ с разградска регистрация се заби в стълб от тролейбусната мрежа на кръговото пред полицията, като разби предницата на автомобила си.

 

До инцидента се стигна, след като още от светофарите на Олимп мъжът шофираше с бясна скорост и сърфирайки между останалите коли. Въпреки падналия дъжд, който направи пътното платно леко хлъзгаво, той навлезе с висока скорост в кръговото кръстовище, без да намали и изчака дали има други автомобили. От хлъзгавата настилка колата му се унесе, той удари спирачки, но се удари в стълба. За късмет в този момент в кръговото нямаше други превозни средства и пострада единствено той.

След удара шофьорът ни най -малко не се притесни и не даде никаква възможност на колите след него да му окажат помощ. Той веднага даде назад, върна се в кръговото и продължи със смачканата си предница и със същия маниер на шофиране, завивайки след спирката на „Оборище“ в уличките.

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати