Кейти Пери и Орландо Блум очакват първото си дете

Лайфстайл
05.03.2020 | 10:29 ч.

Певицата Кейти Пери обяви, че е бременна и го показа в новото си видео към песента "Never Worn White", която днес има своята световна премиера.

Това ще бъде първото дете на Кейти Пери от годеника ѝ Орландо Блум. Актьорът има син на име Флин от бившата си съпруга -  манекенката Миранда Кер, който вече е на 9 години.

В песента и видеото, с които Кейти обяви хубавата новина, се разказва както за страха да се отдадеш само на един човек до края на живота си, така и за това, че Пери е готова да сподели щастливия си живот с друг човек, пише Дир бг.

Кейти Пери е потвърдила, че е бременна и в Инстаграм, като казва, че това е може би най-дълго пазената тайна от нея досега. Очаква се бебето да се появи през лятото, като родителите му не разкриват по-конкретно очакваната дата на прекрасното събитие.

"Вълнуваме се и сме щастливи", споделя Кейти Пери.

Кейти Пери и Орландо Блум са заедно от 2016 г. и оттогава досега няколко пъти се разделяха и събираха. Също така няколко пъти отлагаха и сватбата си, макар че са сгодени. Двамата трябваше да си кажат заветното "Да" през декември миналата година, но отложиха събитието заради мястото, на което искали да се венчаят.

 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати