Логопедични центрове „Медика“ с кауза „Логопед с добро сърце“

Общество
27.02.2020 | 11:54 ч.

Логопедични центрове „Медика“ се включват в каузата на Логопедия.БГ – „Логопед с добро сърце“, във връзка с която между 2-ри и 8-ми март 2020 г. ще бъдат извършени безплатни логопедични диагностики. Фокусът на кампанията през 2020 г. попада върху необходимостта от ранно откриване на нарушенията и навременното започване на логопедична терапия.

Целта на националната инициатива е да се осигури достъп до консултация с изявени специалисти - логопеди в цялата страна и да се популяризира работата на езиково-говорните терапевти. Специалистите, които се включват в кампанията работят изцяло на доброволен принцип водени от любовта към всяко дете. В кампанията до момента участват над 100 логопеда от над 20 български града.

Ранното откриване на говорни проблеми намалява времето, необходимо за коригиране на нарушенията и позволява по-мек, холистичен подход към нарушенията в детското развитие. Логопедични центрове „Медика“ традиционно провеждат две индивидуални кампании за ранна диагностика всяка година. За първа година, следвайки принципа си за превенция на усложненията от говорни проблеми, се включват и към каузата „Логопед с добро сърце“.

Безплатните диагностики в гр. Русе ще се провеждат в "Логопедични центрове Медика", ул. „Николаевска“ №66; ет.3; каб.314, след предварително записване на тел. 0887676752 – логопед – Силвия Пасева.

 
Печатни издания

       

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Не знам за КОВИД-19, но ако вземат да ни правят психотестове,

доста хора ще изгърмят

 

АРХИВ | изберете две дати