Марешки с размах - депутатите да дарят заплати и партийни субсидии, докато има един български гражданин без доходи

Политика
14.05.2020 | 09:53 ч.

"Воля" предложи депутатите да са без заплати и партиите да дарят субсидиите си, докато има един български гражданин без доходи.

"Използвам случая да помоля уважаваните народни представители за повече смирение в тази ситуация, за малко повече съпричастност и да вземем решение за съпричастност към българския народ и българския бизнес и докато има и един български гражданин без доходи, народните представители да се откажат от получаване на заплащане и политическите партии, които имат право на това, да се откажат от субсидиите, които получават в момента и да бъдат дарени за медиците, полицаите и останалите хора, които остават в сянка и ако остане за всеки един български гражданин, който в момента няма възможност", каза от трибуната на Народното събрание Веселин Марешки. 
 
Депутатите коментират дали да има Временна анкетна комисия, която да провери направените разхода за коронавируса. Според ГЕРБ комисията може да бъде оглравена от опозицията, но не и от БСП. От дебатите стана ясно, че има предложеиня тази партия да бъде "Воля".
 
Печатни издания

  

      

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Вярно ли е, че си се развел с жена си, а после си се оженил за балдъзата?!

- Вярно е.

- Защо, бе човек?!

- Свикнах с тъщата...

АРХИВ | изберете две дати