Мъж закла жена си в автобус, пълен с деца

Крими
08.07.2020 | 22:51 ч.

Кървав инцидент е станал в понеделник следобед в Оберюнцбург, Германия. На една от спирките 37-годишен гражданин на Афганистан се качил в автобуса след 27-годишната му бивша съпруга, също родом от Афганистан, след което изведнъж извадил нож и я намушкал няколко пъти. Според органите на реда, в момента на нападението в автобуса имало и четирима възрастни и десет деца, които се връщали у дома от училище.

След нападението мъжът оставил ножа в автобуса и изчезнал в неизвестна посока. Шофьорът и пътниците веднага се обадили в полицията и на Спешна помощ. Пострадалата жена била спешно хоспитализирана в болницата, но скоро починала от раните, които били смъртоносни.

Полицаите успяха да хванат нападателя след няколко часа, съобщи tag24.de. Според съобщенията през ноември 2019 г. той вече е бил задържан за нападение над съпругата си, с която живеят в различни жилища. Тогава жената избягала с леки наранявания.

Както стана известно, заподозреният е в арест. Сега разследващите се опитват да установят всички обстоятелства на инцидента и да установят мотивите на престъплението. Други подробности не са разкрити.

Превод: Glas.bg

Още по темата

Коментирай

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати