Насилникът от Ценово остава в ареста, ако и за него сексът да е бил по любов

Крими
03.06.2020 | 17:11 ч.

Окръжният съд в Русе потвърди ареста на 36-годишният С.С., който е обвинен за изнасилване на 75-годишна жена в Ценово.

Мъжът е обвинен още в извършването на грабеж и противозакщонно влизане в чуждо жилище.

За най-тежкото от тях, законът предвижда наказание лишаване от свобода от три до десет години.

Въззивната инстанция сподели изводите на районните съдилища, според които от събраните доказателства може да се направи обосновано предположение, че той е извършил престъпленията, в които е обвинен.  Налице е и реална опасност да се укрие или извърши други престъпления. 

Припомняме, че на 20 май, около 23 часа, след противозаконно проникване в къщата на жената, е извършено изнасилване и кражба на 60 лева.

По данни на прокуратурата 36-годишният мъж е с умствена изостаналост и имал издаден ТЕЛК за това, но засега нямал криминални прояви. Двамата с жертвата му се познавали, защото посещавали една и съща църква и мъжът имал симпатии към пострадалата.

Той се промъкнал през нощта в пристройката до къщата, в която спяла жената. Предварително развил главния бушон, за да спре тока в дома й. През цялото време на престъплението си е светил с фенерче и в тези проблясъци от светлина жертвата разпознала насилника си.

При разпитите извършителят твърдял, че съвокуплението с бабата не е било насила, а между тях била възникнала симпатия на църковните сбирки, които посещавали заедно.

 
Печатни издания

  

   

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

- Може да е умна,

пък да не го показва?

- А може да е тъпа

и да не го крие!

АРХИВ | изберете две дати