„Нетуоркс-България“ предоставя безплатен достъп до интернет в мрежата си

Бизнес
16.03.2020 | 16:12 ч.

Отчитайки извънредната ситуация, в която се намира страната и необходимостта от комуникация „Нетуоркс-България“ предоставя безплатен достъп до интернет в мрежата си, съобщиха от русенския телекомуникационен оператор.

Освен в Русе, където достъп има в централна градска част, както и обществените места на всички квартали, към момента покритието е реализирано на територията на централната част на още няколко града – Разград, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Троян, Шумен.

Ето какво каза за БРЯГНЮЗ собственикът на "Нетуъркс-България" Свилен Максимов:

"В тия трудни за цялата държава дни искаме да помогнем на съгражданите си да останат осведомени, докато са в къщи, както и да избегнат висенето пред касите за плащане. Надявам се, че така ще помогнем и на тези, които са затруднени с плащанията на социалните си сметки в момента. Използвам случая да поздравя и другите оператори, доставчици на интернет, които също се включиха с безпратни пакети за гражданите. Времената са такива, че трябва да забравим за конкуренцията, и да сме единни в добрите дела."

Специално за мрежата на " Нетуъркс" Максимов препоръча при сривове потребителите да пишат в сайта на фирмата или да се обаждат на обявените телефони.

Свързването в мрежата wifi,networx.bg ще става с:

Акаунт (потребител) – free

парола  1234

Коментирай

Мая йорданова
25.03.2020 | 11:47 ч.
Браво
Браво
17.03.2020 | 10:15 ч.
Г-н Максимов, браво ! Ей това е да си успял човек !
 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати