„Нетуоркс-България“ предоставя безплатен достъп до интернет в мрежата си

Бизнес
16.03.2020 | 16:12 ч.

Отчитайки извънредната ситуация, в която се намира страната и необходимостта от комуникация „Нетуоркс-България“ предоставя безплатен достъп до интернет в мрежата си, съобщиха от русенския телекомуникационен оператор.

Освен в Русе, където достъп има в централна градска част, както и обществените места на всички квартали, към момента покритието е реализирано на територията на централната част на още няколко града – Разград, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Троян, Шумен.

Ето какво каза за БРЯГНЮЗ собственикът на "Нетуъркс-България" Свилен Максимов:

"В тия трудни за цялата държава дни искаме да помогнем на съгражданите си да останат осведомени, докато са в къщи, както и да избегнат висенето пред касите за плащане. Надявам се, че така ще помогнем и на тези, които са затруднени с плащанията на социалните си сметки в момента. Използвам случая да поздравя и другите оператори, доставчици на интернет, които също се включиха с безпратни пакети за гражданите. Времената са такива, че трябва да забравим за конкуренцията, и да сме единни в добрите дела."

Специално за мрежата на " Нетуъркс" Максимов препоръча при сривове потребителите да пишат в сайта на фирмата или да се обаждат на обявените телефони.

Свързването в мрежата wifi,networx.bg ще става с:

Акаунт (потребител) – free

парола  1234

 
Печатни издания

 
 

 

     

Най-четени

 

Виц на деня

Стил по време на карантина

 
Изкъпах се, 
гримирах се 
и сега ще си правя прическа,
че ще излизам на балкона!

 

 

АРХИВ | изберете две дати