Нов детски роман с вградена анимация издаде Явор Цанев

Култура
07.02.2020 | 12:44 ч.

„Силвър и вампирите“ е новият детски роман на русенския писател и издател Явор Цанев, който излезе от печат преди броени дни. След първата му детска книга „Злостории“, отличена миналата година с награда „Константин Константинов“, той ни представя увлекателна и страховита история, в която Силвър е малкото коте със сребриста козина, което Мая и Алекс намират на село и прибират в града. Една година по-късно, през ваканцията, те се връщат при баба си и най-неочаквано откриват колко необикновен котак е всъщност техният домашен любимец. Защото когато през нощта из селцето плъзват сенките на вампири, именно Силвър се изправя в неравна битка срещу тях.

Книгата допълнително привлича вниманието на децата и с интересно вградената в нея анимация – в долния десен ъгъл на нечетните страници са отпечатани изображения, които при бързо разлистване пресъздават движеща се картинка.

„Силвър и вампирите“ е подходяща както за деца, така и за всички, които обичат страшните приказки и историите за вампири, а също и за любителите на котки, които подозират, че домашните им любимци имат и някои по-особени умения.

Можете да поръчате книгата от сайта на издателството (gaiana-books.com) или като  се свържете с автора във фейсбук.

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати