Нова програма чисти организма само за 2 седмици

Общество
01.12.2019 | 13:51 ч.

Една от програмите с които може да изчистите червата си е новата програма Коло-Вада Лайт https://bg.coral-club.com/shop/products/120100.html… и чисти организма само за 2 седмици тя е обновена и подобрена версия на световноизвестната Коло-Вада Плюс / тук може да прочетете и видите резултати от Коло-Вада Плюс https://delo.bg/…/istoriyata-na-ivanka-ot-ruse-i-otchistva…/
Нейният създател д-р Алберт Зеер успява да разработи версия, която лесно се прилага, докато сме на работа и в движение, с по-малко таблетки и. със същия ефект. Дори добавя изчистване на лимфата към вече познания анти-паразитен ефект.
Курсът е 14 дни и включва 3 етапа: детоксикация, меко чистене, възстановяване на чревната микрофлора. Комплекс от растителни нутриенти, пробиотици и ензими, който позволява ефективно да се изведат от организма токсините, да се подобри дейността на стомашно-чревния тракт и да се възстанови витаминно-минералния баланс.
За 14 дни Програмата изчиства шлаките, токсините и лимфната система.
Първите участници, които я направиха, свалиха между 2 и 6 кг. За да постигнем максимален ефект с програмата и да намалим детоксикационната криза, добавяме Корал-Майн, Н-500 и Зърнастец. В магазин Biolive в гр. Русе на бул. Цар Освободител 56 към Коло-Вада Лайт получавате и подобрена и подробна инструкция за хранене по време на тези 14 дни. В магазина може да закупите програма за изчистване на черния дроб, програма за изчистване на дебелото черво, програма за изчистване на тънките черва и възстановяване на чревната флора или да получите платена консултация относно предлаганите програми.

Смъртта започва от червата (част 1-ва)
https://www.youtube.com/watch…

Смъртта започва от дебелото черво (част 2-ра)
https://www.youtube.com/watch…

 

 

 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати