Омлет, но нестандартен

Сити кулинар
21.07.2020 | 12:03 ч.

Продукти:

За 4 порции:

4 филии хляб, 3 яйца, малко колбас, 1 домат, половин морков, пипер - зелен/червен

Приготовление:

Изрязвате внимателно средата на всяка от филите хляб, загрявате олиото в тигана и ги слагате да се пържат. Веднага наливате сместта, която сте получили от разбитите яйца, и нарязаните на ситно или едро /въпрос на вкус/ продукти. Когато прецените, че от долната страна е готово, обръщате внимателно. Изпържвате и изрязаната среда, която може да поставите после като капаче.Или като брускета да намажете с крема сирене.

При желание може да полеете с доматен сос или да си хапнете омлета така. Подходящ съпорт е и айряна.

 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

  Лекарят пита родилка:

- Кой е бащата?
  Тя:
- Не знам, беше с маска...
АРХИВ | изберете две дати