Панирана риба с лук

Сити кулинар
19.03.2012 | 14:26 ч.

ПРОДУКТИ:

1 кг рибно филе

3-4 с. л. млечна майонеза

3-4 яйца

2 глави лук

сол

4-5 с. л. брашно

олио

ПРИГОТВЯНЕ: Нарязваме рибата на парчета и я посоляваме. Приготвяме панадата - разбиваме яйцата, добавяме майонезата и много ситно нарязания лук. Разбъркваме добре с брашното докато получим средно гъста смес. Всяко парче се овалва в панировката и се пържи в сгорещено олио  /в маслена баня/. Към панираната риба сервираме прясна салата от сезонни зеленчуци.

 

         

Коментирай

 
Печатни издания

  

 

  

 

 

 

     

 

 

Най-четени

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати

Управлението на „бисквитките“ (cookies) на интернет сайта на Вестник БРЯГ

Сайтът използва „бисквитки“, за да оптимизира навигацията Ви в интернет.