Панирани солени палачинки

Сити кулинар
27.04.2022 | 16:33 ч.

Продукти:

3 яйца

500 мл прясно мляко

щипка сол

250 г брашно

 

За пълнежа:

кашкавал

салам /шунка или кренвирш/

гъби – пържени

кисела краставичка

чушка - печена

 

Приготвяне:

Пържат се палачинките от палачинковата смес. Приготвя се плънката, като първо се запържват гъбите и след това се смесва с нарязаните на дребно салам, краставичка, печена чушка и настърган кашкавал. По средата на всяка се реди от пълнежа по малко, завива се. Топи се в брашно и разбито яйце и се пържи.

         

Коментирай

 
Печатни издания

  

 

  

 

 

 

     

 

 

Най-четени

Виц на деня

АРХИВ | изберете две дати

Управлението на „бисквитките“ (cookies) на интернет сайта на Вестник БРЯГ

Сайтът използва „бисквитки“, за да оптимизира навигацията Ви в интернет.