Пламен Нунев: ГЕРБ разбира отправените сигнали от избирателите

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016
14.11.2016 | 19:23 ч.

Политическа партия ГЕРБ разбира ясно отправените сигнали от избирателите, каза днес в изявление до медиите народният представител от ГЕРБ в Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев. По тази причина министър-председателят Бойко Борисов депозира оставката на правителството. Явно, при настоящата конфигурация на партиите в Народното събрание не може да има мнозинство за подкрепа на Министерския съвет. Не могат да се вземат и важни решения за бъдещето на България.

 

Държавата в този период се управляваше много трудно, въпреки че кметовете и Министерски съвет полагаха големи усилия и направиха големи компромиси, за да има стабилност и се осъществяват мащабни проекти в различни сфери с европейско и държавно финансиране, се казва още в изявлението на русенския депутат.

 

Днес изказвам своята благодарност към всички членове, симпатизанти и приятели на политическа партия ГЕРБ в Русенска област за подкрепата, която дадоха за кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев на балотажа.

 

Загубата в неделя е категорична, но след нея ще бъде направен обстоен анализ. След това ще бъдат направени съответните изводи и предприети мерки. При 10 различни по вид избори са постигнати убедителни победи, а сега се случи и първата загуба. Приемаме я съвсем спокойно, добавя Пламен Нунев. Резултатът на ГЕРБ обаче е много добър в абсолютна стойност. Близо 35 000 гласа са дадени на втория тур в региона в подкрепа на г-жа Цачева и г-н Манушев. По този начин е подобрен резултатът от предишни избори, подчерта народният представител. След изборите стана ясно още нещо - всички обвинения от т.нар. опозиция за задкулисни договорки на ГЕРБ с ДПС, са безпочвени. Много лесно се трупат негативи в управлението, а сега ще видим как политическите ни опоненти ще се опитат да се справят с подкрепата на ДПС, коментира Пламен Нунев.

 

Коментирай

Още от ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016

Всички от ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016  
 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати