ПЛАМЕН СТОИЛОВ: ГЛАСУВАХ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО ГАРАНТИРА СИГУРНОСТТА И СТАБИЛНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016
13.11.2016 | 11:54 ч.

 

„Гласувах за този кандидат за президент, който гарантира сигурността и стабилността на държавата“. Това заяви кметът Пламен Стоилов, след като упражни своя вот точно в 10 часа днес. Русенският градоначалник гласува в Гимназията по туризъм, заедно със съпругата и дъщеря си.

 

„За нас, кметовете, е най-важно да е стабилна държавата. В хаос, в безредици, в анархия няма как да си изпълняваме програмата за мандата. Вярвам, че разумът ще надделее и утре България ще е същата, продължавайки по този път на развитие, по който ускорено върви през последните години“, допълни още Стоилов.

 

Той коментира и лошото време днес, което може би ще спре русенци, които не са достатъчно мотивирани, да излязат и да гласуват, което пък ще се отрази на активността.

 

Община Русе отново има съответната готовност да осигури на всички желаещи възможност да гласуват. „Секционните избирателни комисии са инструктирани да работят бързо, но ако някъде възникне проблем сме готови да реагираме в най-кратки срокове“, каза още кметът.  

Коментирай

Още от ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016

Всички от ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016  
 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

  Лекарят пита родилка:

- Кой е бащата?
  Тя:
- Не знам, беше с маска...
АРХИВ | изберете две дати