Подпит пешеходец сам се блъсна в кола

Общество
02.07.2020 | 09:01 ч.

Подпийнал пешеходец пострада, след като бе ударен от лек автомобил тази сутрин около 7 часа на кръговото кръстовище в жк „Чародейка“. Младият мъж на възраст около 25 години е откаран в болница с травми на главата и ръката, съобщи Русе Медиа.

В лекия автомобил „Опел“ е пътувало четиричленно семейство, което е отивало на гробищата в „Чародейка“. Шофьорът на колата разказва, че пешеходецът, който е държал в едната ръка отворена бира, а в другата чанта, е стоял на около метър и половина на тротоара. В момента, когато автомобилът се е изравнил с него, е решил да тръгне да пресича на пешеходната пътека.
 
„Обаче не тръгна на бавен ход, а на бегом, и на втората крачка вече, понеже ръцете му са заети, се блъсна с цялото тяло и главата в стопа и задното стъкло на колата. Политна назад, падна на бордюра и си удари главата. Бирата до половината я беше изпил, другата се изля. Сега ще кажат полицаите дали е напълно пиян, дали е дрогиран, не можах да го разбера, ама нормален човек не може да тръгне в такъв момент да се хвърли върху колата“, казва шофьорът Цанко.

Неговата алкохолна проба е отрицателна, чакат се резултатите от пробата за алкохол на пострадалия. Заради инцидента в района на кръговото кръстовище преминаването на градския транспорт е затруднено.

 

 
 
 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

  Лекарят пита родилка:

- Кой е бащата?
  Тя:
- Не знам, беше с маска...
АРХИВ | изберете две дати