Полицията: И вторият президентски тур в Силистра протече без инциденти

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016
13.11.2016 | 21:39 ч.

 

В област Силистра охраната на изборните помещения и съдържащите се в тях материали е протекла нормално и без произшествия, съобщи пресцентърът на полицията. Изборният ден започна спокойно и нямаше сигнали за прояви, които биха застрашили нормалното протичане на изборите.

 

Както и на първия тур за осигуряване на охраната на изборните помещения на територията на областта бяха ангажирани близо 260 служители на Областната дирекция на МВР, РД „Пожарна безопасност и защита на населението” и ГД „Гранична полиция”. Оперативен щаб, оглавяван от директора на ОДМВР-Силистра старши комисар Кристиян Петров, ръководи цялостната дейност по обезпечаване на обществения ред и сигурността в изборния ден.

 

За да могат гражданите с изгубени, откраднати или повредени лични карти да упражнят правото си на глас, паспортните гишета на звеното „Български документи за самоличност” в Силистра, Дулово и Тутракан работиха в неделния ден до 19,00 ч. Общо 7 бяха издадените удостоверения за гласуване от 9 ноември до вчера, а в самия изборен ден бяха издадени 2.

Коментирай

Още от ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016

Всички от ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016  
 
Печатни издания

  

   

 

     

 

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

2050 гидина.

Карантината си отива...

- Скъпи, най-после ще използваме резервацията за море от 2020 година.

Тя ни е наследство от баба и дядо!

АРХИВ | изберете две дати