Поредна престрелка между президента Радев и премиера Борисов

Политика
17.02.2020 | 12:17 ч.

"Г-н Борисов се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги."

Това каза президентът Румен Радев пред журналисти във връзка с думите на премиера Бойко Борисов, че няма нищо общо със СРС-ата, в които се чува неговият глас, предаде "Фокус".

"Що се отнася до г-н Борисов, той се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги. Ако може да скрие и този скандал в Зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели. Оказва на прокуратурата кого да размаже. Дори полицията е ангажирана, е впрегната да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с купойски методи.

В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. За съжаление, въпреки 20-годишният престой във властта методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода", каза президентът.

Още по темата

Коментирай

Росен Юлианов
17.02.2020 | 12:53 ч.
Послушникът на партията-майка и поклонник на комунизма говори за подслушване! Бъди честен и работи в полза на народа, за да няма защо да те подслушват! Тогава няма да има притеснения и няма да се срамуваме пред цяла Европа! Позор. Президентът Първанов беше цвете! Срам за иснтитуцията и народът, който се подлъга по "безпартийната" кандидатура! Путинистки трол!
 
Печатни издания

  

   

 
 

 

     

Най-четени

 

 

 

Виц на деня

Един изял ябълката 

и всички сме изгонени от Рая.

Друг изял прилеп

и сега всички си седим вкъщи.

Айде по- внимателно какво ядете, а?!

АРХИВ | изберете две дати